Povrat i reklamacije

1 godine jamstva

U slučaju neispravnih proizvoda Vaša dužost je kontktirati Espresso Mašine
pismenim putem na email: info@espressomasin.com za daljne instrukcije.

Bez poreza

Ova metoda se primjenjuje ukoliko ste registrirani porezni obveznik ili u slučaju da je narudžba isporučena Van Europe.

Kupovina na Espresso Masine je u potpunosti sigurna. Koristimo uspješan i vodeći sustav za obradu kreditnih kartica u realnom vremenu. Podatke o vašoj kreditnoj kartici obrađuje Banka, dakle ne prolaze niti se nalaze u našim poslužiteljima ili poslužitelju košarica. Našu web stranicu osigurava SSL (Secure Sockets Layer) tehnologija za šifriranu vezu na 256 bita za sve oblike transakcija. Ova tehnologija najbolje funkcionira ukoliko koristite Microsoft Internet Explorer, Netscape Navigator, Mozilla Firefox ili Safari.

Sigurnost i integritet informacija

Naše podatke tretiramo kao imovinu koja mora biti zaštićena od gubitka i neovlaštenog pristupa. Koristimo tehnike informacijske sigurnosti, kako bismo prikladno zaštitili povjerljive informacije od neovlaštenog pristupa korisnika unutar i izvan tvrtke. Pristup podacima o klijentima ograničen je na one zaposlenike koji imaju legitimnu poslovnu potrebu za tim informacijama.


Politika povrata

Dužni ste nas obavijestiti o svojoj namjeri da raskinete ugovor prema sljedećim odredbama, unutar razdoblja otkaznog roka (14 dana) i u pisanom obliku. Dužni ste razumno voditi brigu o robi dokle god je u vašem vlasništvu; roba se mora vratiti odmah u orginalnom pakiranju i ne smije bit korištena.

Imate pravo otpakirati proizvod, ali budite svjesni da bilo kakvu štetu ili gubitak snosite vi, dokle god je roba u vašem vlasništvu. Imajte na umu da troškove vraćanja robe, prema ovim odredbama, snosite sami, a mi vam izričito savjetujemo da odaberete praćenje pošiljke te da zdržite račun kao dokaz o poslanoj pošiljci. Za sve informacije o povratku robe, prvo nam morate poslai e-mail.

Molimo vas da pregledate svu isporučenu robu u što je moguće kraćem roku, te nas obavijestite o bilo kakvoj šteti u što kraćem roku. Ukoliko ste platiti transportno osiguranje, a paket se oštetio na putu ka vama, molimo vas da prikupite sve potrebne dokaze, kako takvo potraživanje ne bi postalo nevažeće.

Po dolasku vraćene pošiljke, robu će pregledati ovlašteni inženjer koji će pregledati da li se roba nalazi u prvobitnom stanju, nekorištena i sa svim potrebnim dodacima.

Ako je proizvod nekorišten i ništa ne nedostaje, izvršit ćemo puni povrat novca na vašu karticu.

Sva roba mora se vratiti u originalnoj kutiji i sa svim dodacima.

Imajte na umu: ako svoju isporuku ostavite neoznačenom, osiguranje transporta neće pokriti nikakvu štetu.

Ukoliko želite vratiti proizvod, prvo nam pošaljite email, objašnjavajući razlog povratka, a mi ćemo vam dati adresu na koju možete to učiniti ili, ako želite, možete koristiti kartu za DHL uslugu. Povratnu kartu možete lako platiti online kreditnom karticom.

Pažnja: Kada vraćeni proizvod stigne na naš logistički odjel, član logističkog tima pregledati će robu, kako bi utvrdio da je proizvod vraćen u nekorištenom stanju. O tome ćete dobiti izvješće. Ako proizvod stigne u lošem stanju (na primjer, ako je izgreban, zaprljan ili nedostaju dodaci), iznos ukupnog novca će se umanjiti za iznos procijenjene štete.

Zahtjev za povrat novca

Ako ste platili kreditnom ili debitnom karticom s ove web-lokacije, povrat novca izvršit će se izravno na vašu kreditnu ili debitnu karticu u roku od 30 dana od zahtijevanja povrata. Ukoliko u roku od 7 dana od primitka proizvoda, proizvod postane neispravan, zamijenit ćemo ga besplatno bez dodatnih troškova. Ako proizvod postane neispravan nakon 7 dana od primitka, proizvod ne može biti zamijenjen već samo popravljen.

Povrat novca ne šaljemo ukoliko je prošlo više od 7 dana.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, molimo vas da nam se obratite na sljedeću email adresu: info@espressomasine.com

Svi proizvodi kupljeni od strane Espresso Masine, imaju garanciju od 1 godine,  Jamstvo pokriva dijelove i troškove rada, ne pokriva završne obrade, niti pokriva štete koje su nastale vlastitom greškom.

Zahtjev za popravak

Ako je primljena stavka neispravna i prošlo je 7 dana od dana kada ste primili proizvod, slijedite ove upute:

 1. Kontaktirajte nas na email: info@espressomasine.com i napišite izvješće o problemu koji imate s proizvodom.
 2. Mi ćemo proučiti slučaj i ako proizvod treba biti pregledan od strane inženjera, uputit ćemo vas u odgovarajući servis centar.

Pravilo otkazivanja unutar 12h

Imate pravo otkazati narudžbu unutar 12h od naručivanja. Ako želite otkazati narudžbu nakon što je prošlo 24 sata, pošaljite nam email  s formalnim zahtjevom za otkazivanje i razlogom otkazivanja.

NAPOMENA: ODBIT ĆEMO SVAKI PAKET KOJI JE VRAĆEN BEZ NAŠEG ODOBRENJA.

Za pakete koji se šalju na popravak iz zemlje izvan Europske unije, kupac mora na carinskoj deklaraciji navesti da je roba poslana na popravak kako mu ne bi pripisali punu vrijendost robe.

Štete nastale tijekom isporuke:

Trebate nam poslati sliku paketa gdje se točno vidi šteta, kao i kod za praćenje.

Ukoliko se tako nešto dogodi, imate dvije opcije:

 1. Odbiti isporuku.
 2. Prihvatiti isporuku, obavijestiti isporučitelja o šteti, potpisati se za primitak robe, te jasno naznačiti da se radi o oštećenoj robi.

Kako izvršiti povrat proizvoda?

Svi proizvodi koje  šaljete na povrat moraju biti zapakirani u orginlnom materijalu. Obavezujete se da ćete da ćeteposlati email našoj podršci za korisnik te da zatražite upustva kako vratiti kupljeni proizvod.

Bez pisane potvrde od strane Espresso Masine o daljnim koracima povrata robe, nećemo prihvatiti povrat proizvoda.

Prilikom zamjene ili popravka, morate uključiti sljedeće informacije:

 1. Kopiju vašeg računa
 2. Vaše ime i broj telefona
 3. Vaša email adresa
 4. Razlog zbog kojeg želite zamijeniti ili vratiti proizvod

Prihvaćamo povrat samo onih proizvoda koji su naručeni isključivo sa naše web stranice. Proizvod mora biti nekorišten, sa orginalnim pakiranjem i sa svim dodacima. Također, morate uključiti sljedeće podatke napisane na papiru:

 1. ID narudžbe
 2. Račun
 3. Vaše ime i broj mobitela
 4. Vašu e-mail adresu
 5. Razlog povrata proizvoda