O nama

Espresso Mašine, vaš je partner u odabiru najboljih espresso aparata i mlinaca u skladu s vašim željama i potrebama. Ako ne pristajete na ništa manje od savršenstva, ovo je mjesto za vas.

Cilj nam  je, prilikom vaše kupovine aparata za kavu, pronaći najbolje uvjete za kupovinu, bilo da se radi o aparatu za kućnu upotrebu ili pak upotrebi u nekom od ugostiteljskih objekata.

Espresso Mašine, u svojoj online distribuciji, jamči visokokvalitetne proizvode, dinamičnost promotivnih ponuda, optimalne usluge pomoći i postprodajne usluge.

Učinkovit i siguran sustav plaćanja osigurava da vaša kupovina protekne glatko, te da proizvod bude isporučen izravno na vašu adresu u najkraćem mogućem roku. Ovakav rezultat je moguć zahvaljujući dobro organiziranoj i učinkovitoj logističkoj strukturi i iskusnom timu, zbog kojeg će vaša kupovina biti jedinstveno iskustvo.

 

Zašto kupovati kod nas?

Partneri smo s nekim od najprestižnijih imena u proizvodnji aparata za kavu u Italiji i Španjolskoj. To je, upravo, razlog dostupnosti novih modela u bilo koje vrijeme.

 

Naša korisnička podrška stoji vam na raspolaganju od 08.30 – 16.00 sati. Također, stojimo vam na raspolaganju u pomoći pri odabiru najprikladnijeg aparata za kavu, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Tu smo za vas čak i ako vam samo treba prijedlog ili savjet pri odabiru najprikladnijeg aparata za kavu.